Ministarstvo Zakonska regulativa Mapa stranica English
Središnji državni portal

Studija izvodivosti izgradnje ribarske infrastrukture sukladno pravnoj stečevini EU

Studija izvodivosti izgradnje ribarske infrastrukture sukladno pravnoj stečevini EU je strateško plansko-programski dokument i sredstvo za učinkovitije i uspješnije upravljanje razvojem ribarstva u RH. To je uobičajen instrument Europske Komisije, a koje koriste zemlje u predintegracijskim procesima pristupa Europskoj Uniji.

U namjeri da potakne sustavno rješavanje problema prometovanja i trgovanja ribom u RH, Nacionalna veletržnica d.d. u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH, pristupila je izradi Studije uz sudjelovanje inozemnih i domaćih stručnjaka za navedeno područje. Izradu Studije „Nacionalna veletržnica“ d.d. je povjerila Agronomskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.
 
Predmetnom studijom se namjerava pomoći razumijevanju potrebe pravilnog pozicioniranju sektora u dijelu koji se odnosi na CMO i prometovanja ribom, a sastavni je dio CFP.

Projektni partneri
Glavni promotor (Nositelj) Studije je Nacionalna veletržnica d.d., u suradnji s Ministarstvom poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja RH, a uz aktivnu suradnju inozemnih stručnjaka.

Studija je otvorena javnosti na mišljenja i prijedloge koje možete uputiti na adresu:

Ministarstvo poljoprivrede, ribarstva i ruralnog razvoja
Uprava ribarstva
Hotel Internacional
Miramarska 24
10 000 Zagreb

ili na e-mail adresu josip.markovic@mps.hr.

Studija izvodivosti izgradnje ribarske infrastrukture sukladno pravnoj stečevini EU

Sažetak studije

Provedbeni sažetak
Obavijesti
Doniranje hrane
Školska shema
Doručak
Zlata vrijedan